Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi Q3 tot 2018

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi Q3 tot 2018:

audi logo

Audi Q3

De Audi Q3 is van Duitse makelij. De Duitse autofabrikant Audi introduceerde de Q3 in 2003 als een compacte SUV (terreinwagen). De Audi Q3 is vergelijkbaar met de Volkswagen Tiguan en concurreert met de BMW X1 en de Toyota RAV4. 

Velgen en banden voor Audi Q3

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi Q3, zoals de ATP 10 Razze Forged (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Audi Q3.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Audi Q3 lichtmetalen velgen online bestellenats xtreme

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.