Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi R8 08-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi R8 08-nu:

audi logo

Audi R8

De Audi R8 van de Duitse autofabrikant Audi is een sportwagen die haar naam R8 ontleend aan de racewagen die 5 keer de 24 uur van Le Mans op haar naam zette. In 2007 werd de R8 geïntroduceerd als een 4.2 FSI Quattro met 420pk. In 2009 volgde de 5.2 FSI Quattro met 525pk met een topsnelheid van 316 km/u en in 2010 de Audi R8 GT met 560pk en een topsnelheid van 320 km/u. 


Audi R8

Velgen en banden voor R8

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi R8, zoals de Monaco Mirabeau (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 18 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Audi R8.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Audi R8 lichtmetalen velgen online bestellenmonaco mirabeau

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.