Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Bentley Continental Flying Spur

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Bentley Continental Flying Spur:

bentley logo

Bentley Continental Flying Spur

De Bentley Continental Flying Spur is de vierdeurs versie van de Bentley Continental GT. De Flying Spur is de snelste vierdeurs Bentley ooit gemaakt. De Flying Spur beschikt over een 6,0-liter W12 met twee turbo's die 552 pk voorbrengt en de 2,5 ton wegende auto naar een topsnelheid van 312 km/h brengt. Dit maakt hem de op één na snelste vierpersoonsauto, 3 km/h trager dan de Ferrari 612 Scaglietti. Op 9 juni 2008 werd de Bentley Continental Flying Spur Speed gelanceerd. Dit is een snellere versie van de Flying Spur met een doorontwikkelde motor. Eerder verscheen van de Continental GT ook al een Speed-versie. De motor van deze twee is gelijk, de 6,0-liter W12-motor met bi-turbo. In de Speed-versies levert hij een vermogen van 610 pk. Hiermee sprint de Flying Spur Speed in 4,8 seconden naar de 100 km/h en heeft een topsnelheid van 322 km/h. 


Bentley Continental Flying Spur

Velgen en banden voor Bentley Continental Flying Spur

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Bentley Continental Flying Spur, zoals de ATP Forged Rim 20 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 19 en 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Bentley Continental Flying Spur.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Bentley Continental Flying Spur lichtmetalen velgen online bestellenatp forged rim

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.