Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Bentley Continental GT

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Bentley Continental GT:

bentley logo

Bentley Continental GT

De Bentley Continental GT is een vierpersoons sportwagen die sinds 2003 geproduceerd wordt door de Britse autoproducent Bentley. De wagen kwam in de plaats voor de Bentley Continental R. De Continental GT kost 263.624 euro. Later kwam Bentley op de markt met de 4-deurs Continental Flying Spur, de cabrio Continental GTC en de supersportwagen Continental GT Speed.


Bentley Continental GT

Velgen en banden voor Bentley Continental GT

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Bentley Continental GT, zoals de Alutec Ecstasy (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 19 en 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Bentley Continental GT.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Bentley Continental GT lichtmetalen velgen online bestellenalutec ecstasy

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.