Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW 5 Serie 5L

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW 5 Serie 5L:

BMW 5-serie 5L

De BMW F10 is de codenaam voor de zesde generatie van het automodel 5-serie van autofabrikant BMW. De vervanger van de BMW E60 ging medio 2010 in productie, te beginnen met de sedanuitvoering. Eind 2010 is ook de stationwagen ofwel Touring met codenaam F11 in productie gegaan. Eind 2011 is de M5 uitgebracht. Deze sportsedan is gebaseerd op de F10 en is voorzien van een 560pk sterke V8 turbomotor met 680Nm koppel. Hiermee accelereert de M5 in 4,4 seconden naar de 100 km, de topsnelheid is begrensd op 250 km/u. 


BMW 5-serie 5L

Velgen en banden voor BMW 5-serie 5L

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW 5-serie 5L, zoals de ATS Präzision mat zwart (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 17 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan mogelijkheden voor geschikte autobanden voor uw BMW 5-serie 5L.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW 5-serie 5L lichtmetalen velgen online bestellenats prazision

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.