Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW New Mini 01-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW New Mini 01-nu:

bmw logo

BMW Mini

MINI produceert onder het merk BMW sinds 2001 de MINI One (95 pk) tot de MINI Cooper S (175 pk) en de MINI John Cooper Works (211 pk). De MINI heeft als inspiratiebron de classic Mini, die geproduceerd werd van 1959 tot 2000. De eerste generatie (2001 tot 2006) bestond uit 4 modellen: de MINI One (instap-benzinemotor), One D (instapdiesel), Cooper (benzine) en Cooper S (sportief). In 2005 werd daar de cabrio-optie aan toegevoegd. De tweede generatie (vanaf 2006) bevatte ook een break-versie van de MINI, Clubman genaamd. Zo kwamen de modellen MINI Cooper Clubman, Cooper D Clubman en Cooper S Clubman erbij. Sinds 2010 is er een nieuw model bij gekomen, genaamd de MINI Countryman. Dit is een grotere 5-deurs versie van de MINI. 


Velgen en banden voor BMW Mini

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW Mini, zoals de Effezeta RP (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw BMW Mini.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW Mini lichtmetalen velgen online bestellen Effezeta

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.