Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroen DS3 2010 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Citroen DS3 2010 tot nu:

Citroën DS3

De Citroën DS3 is een personenauto, gemaakt door het Franse merk Citroën. Dit is het eerste model dat gepresenteerd wordt in de DS (Different Spirit) serie. Een eerste indicatie van de auto werd onthuld begin 2009 als de Citroën DS Inside. In 2010 werd de DS3 door Top Gear Magazine verkozen als auto van het jaar 2010. In juni 2011 maakte Citroën bekend dat de auto 100.000 keer verkocht is. De DS3 wordt geproduceerd in de volgende uitvoeringen:

Citroën DS3 1.4 L
Citroën DS3 1.6 L 16V
Citroën DS3 1.6 L THP 16V benzine
Citroën DS3 1.6 L HDi diesel

De concurrenten van de Citroën DS3 zijn de Mini, Alfa Romeo MiTo en de Audi A1.


Citroën DS3

Velgen en banden voor Citroën DS3

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Citroën DS3, zoals de Lenso Samurai 01 copper bronz  (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroën DS3.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Citroën DS3 lichtmetalen velgen online bestellenlenso samurai

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.