Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Trevis 2006 tot 2011

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Daihatsu Trevis 2006 tot 2011:

Daihatsu Trevis

De Daihatsu Trevis is een compacte stadsauto gemaakt door de Japanse autofabrikant Daihatsu. Pas vanaf de tweede generatie is dit model in Europa verkrijgbaar. Zowel aan de binnen- en buitenkant zijn verwijzingen te vinden naar zowel de oude als de nieuwe Mini. De Trevis beschikt over dezelfde motor als zijn broertje de Cuore, een 1 liter-motor met 3 cilinders. In de Trevis brengt deze motor 58pk voort en geeft hij de auto een topsnelheid van 160 km/h.


Daihatsu Trevis

Velgen en banden voor Daihatsu Trevislf 331 rock hyper silver

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Daihatsu Trevis, zoals de LF 331 Rock Hyper Silver (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 13, 14 en 15. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Daihatsu Trevis.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Daihatsu Trevis lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.