Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Barchetta 95-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Barchetta 95-nu:

Fiat Barchetta

De Fiat barchetta is een kleine roadster van Fiat op basis van de Punto. Hij werd gebouwd van 1995 tot 2005. De Fiat barchetta was aanvankelijk alleen verkrijgbaar in het fel oranje. Origineel wel, maar het verkocht niet en al snel werd de kleuren fel blauw, zilver grijs, zwart en rood toegevoegd. De auto bleek het courantst in het blauw te zijn. barchetta betekent bootje. Deze term komt uit de geschiedenis van tweezits sportwagens. Er zijn verschillende special edition versies uitgebracht. barchetta dient altijd met een kleine letter geschreven te worden. De motor heeft een maximaal vermogen van 131 pk met een topsnelheid van 200 km/u.


Fiat Barchetta

Velgen en banden voor Fiat Barchetta

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Barchetta, zoals de Drag Racing 391 BPR (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Barchetta.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Barchetta lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.