Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Bravo 07-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Bravo 07-nu:

Fiat Bravo

De Fiat Bravo is een auto in de compacte middenklasse (C-segment) van autofabrikant Fiat. De auto werd in maart 2007 op de Autosalon in Genève geïntroduceerd als opvolger van de Fiat Stilo. De auto is veoemd naar de voorganger van de Fiat Stilo, de Fiat Bravo/Brava-serie. Het model is in Nederland nog maar met twee motoren leverbaar: Benzine 1.4 Multiair 16v 140 S&S (in MyLife- en Sportuitvoering) Diesel 1.6 Multijet 16v 105 (in MyLife-uitvoering) 


Fiat Bravo

Velgen en banden voor Fiat Bravo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Bravo, zoals de Lenso NX+ (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Bravo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Bravo lichtmetalen velgen online bestellenlenso nx

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.