Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Cinquecento 93-98

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Cinquecento 93-98:

Fiat Cinquecento

De Fiat Cinquecento is een automodel van Fiat, dat geproduceerd werd van eind 1991 tot 1998 als opvolger van de Fiat 126. Het model valt in de kleinste klasse, de miniklasse en heeft als opvolger de Fiat Seicento. In 1994 bracht Fiat de Cinquecento Sporting uit, met de 1108cc FIRE-motor (van de Fiat Punto 55), die 54 pk (40 kW) leverde. Binnen Europa werd er in verschillende landen, waaronder Nederland, rallysport bedreven met de Fiat Cinquecento. Cups tot 30 deelnemers waren geen uitzondering, en daarmee onderstreepte Fiat de populariteit van het kleine model. 5 jaar lang werd er in tal van Europese landen met de Cinquecento om de hoogste eer gestreden. In 1999 verloor de Cinquecento definitief zijn status als belangrijkste rally model en deed de Seicento met een 110pk sterke 1108cc motor zijn intreden.  Ook vandaag de dag zie je nog steeds veel Cinquecento's rijden, en hebben zich rondom dit model talloze liefhebber clubs gevormd. Cinquecento betekent in het Italiaans 500. 


Fiat Cinquecento

Velgen en banden voor Fiat Cinquecento

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Cinquecento, zoals de Anzio Vision (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14 en 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Cinquecento.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Cinquecento lichtmetalen velgen online bestellenanzio vision

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.