Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Coupe 16V 94-01

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Coupe 16V 94-01:

Fiat Coupé 16V

De Fiat Coupé is een wagen van het Italiaanse automerk Fiat. De wagen werd in 1993 geïntroduceerd. Bij zijn introductie was de Coupé met zijn topsnelheid van 250 km/u en zijn sprinttijd van 0-100 km/u in 6,5 seconden een van de snelste Europese wagens met voorwielaandrijving. In 2000 werd de productie van de Fiat Coupé stilgezet. Het motorvermogen varieerde van 130 tot 210 pk.


Fiat Coupé 

Velgen en banden voor Fiat Coupé 16V

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Coupé 16V, zoals de IA Surf Coupé (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Coupé 16V.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Coupé 16V lichtmetalen velgen online bestellenIA Surf

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.