Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Ducato 5x118 steek

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Ducato 5x118 steek:

Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een bestelwagenmodel uit het middensegment van de Italiaanse fabrikant Fiat. De Ducato werd geïntroduceerd in 1981. Een tweede generatie verscheen in 1993; in 2006 verscheen een derde. Het model wordt geproduceerd in samenwerking met PSA, waarbij de gelijkaardige modellen Peugeot Boxer en Citroën Jumper heten. De motoren zijn van Fiat zelf.

 
Fiat Ducato 

Velgen en banden voor Fiat Ducato

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Ducato, zoals de ZA 1036 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in 15 en 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Ducato.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Ducato lichtmetalen velgen online bestellenZA 1036

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.