Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Fiorino

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Fiorino:

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is een bestelwagen, ontwikkeld in een samenwerking tussen Peugeot, Citroën, FIAT en Tofaş. De Fioriono wordt, naast de soortgelijke modellen Peugeot Bipper en Citroën Nemo, geassembleerd door Tofaş in Turkije. De auto is gebaseerd op het platform van de Fiat Grande Punto.


Fiat Fiorino

Velgen en banden voor Fiat Fiorino

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Fiorino, zoals de Alutec Grip An (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Fiorino.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Fiorino lichtmetalen velgen online bestellenAlutec Grip An

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.