Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Idea 04-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Idea 04-nu:

Fiat Idea

De Fiat Idea (spreek uit als Ideja) is een MPV van de Italiaanse autofabrikant Fiat. De auto zou eigenlijk bedoeld zijn voor de tweede generatie van de Fiat Punto. De Fiat Idea is leverbaar met een motorvermogen van 54-, 60- en 75 pk.


Fiat Idea

Velgen en banden voor Fiat Idea

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Idea, zoals de Borbet LV4 zwart (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Idea.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Idea lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.