Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Qubo 08-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Qubo 08-nu:

Fiat Qubo

De Qubo van autofabrikant Fiat is de personenwagenversie van de bestelwagen Fiat Fiorino. De Qubo en Fiorino staan op hetzelfde platform als de Fiat Punto. De Qubo is te beschouwen als een compacte MPV, en is nagenoeg identiek aan de Citroën Nemo en Peugeot Bipper. De Fiat Qubo combineert veiligheid en functionaliteit. Het aantal toepassingen is oneindig en het maakt de Qubo de ideale auto voor een gezin. De Qubo is leverbaar met vier zuinige motoren met keuze uit diesel (55 kw en 70 kw), benzine en aardgas.


Fiat Qubo

Velgen en banden voor Fiat Qubo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Qubo, zoals de Interaction Fox FX1+ (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Qubo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Qubo lichtmetalen velgen online bestellen interaction fox

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.