Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Scudo 2 2007 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Scudo 2 2007 tot nu:

Fiat Scudo 

De Fiat Scudo is een middelgrote bestelwagen van autofabrikant Fiat, groter dan de Fiat Doblo en kleiner dan de Fiat Ducato. De Fiat Scudo wordt samen gebouwd met de Citroën Jumpy en de Peugeot Expert. Met de komst van de tweede generatie Scudo (2007 - nu) werden nieuwe JTD motoren verkrijgbaar. De 'Cargo' heeft een laadruimte tussen 5 en 7 m³ en in de 'Combi' kunnen maximum 9 mensen vervoerd worden. Het laadvermogen ligt tussen 1000 kg en 1200 kg.


Fiat Scudo

Velgen en banden voor Fiat Scudo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Scudo, zoals de MSW 19 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 16 en 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Scudo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Scudo lichtmetalen velgen online bestellenMSW 19

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.