Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Scudo

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Scudo:

Fiat Scudo

De Fiat Scudo is een middelgrote bestelwagen van autofabrikant Fiat, groter dan de Fiat Doblo en kleiner dan de Fiat Ducato. De Fiat Scudo wordt samen gebouwd met de Citroen Jumpy en de Peugeot Expert. De eerste generatie (1995 - 2007) Scudo had qua motor keuze tussen de 69 PK 1.9D en de 109 PK 2.0 JTD.


Fiat Scudo

Velgen en banden voor Fiat Scudo

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Scudo, zoals de Sportvelgen BWA Racing (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 15 en 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Scudo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Scudo lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.