Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Sedici

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Sedici:

Fiat Sedici

De Fiat Sedici is een kleine SUV van het Italiaanse automerk Fiat. De benaming "Sedici" (letterlijk "zestien") is een woordspel met de aanduiding "4X4", die vaak gebruikt wordt voor voertuigen met vierwielaandrijving: "4x4=16". De Fiat Sedici wordt op dezelfde productieband gemaakt als de Suzuki SX4, die op hetzelfde onderstel staat. Deze wagen is in productie gegaan eind 2005. Enkele maanden na zijn voorstelling op het Autosalon van Bologna is de Sedici gebruikt als officiële auto van de Olympische Winterspelen van Turijn (de thuisstad van Fiat). De Sedici is beschikbaar met een 1.6 benzinemotor van 107 pk van Suzuki-makelij en een 1.9 Multijet dieselmotor met 120 pk van Fiat-makelij.


Fiat Sedici

Velgen en banden voor Fiat Sedici

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Sedici, zoals de ATS Champion (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Sedici.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Sedici lichtmetalen velgen online bestellenats champion

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.