Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Uno 83-96

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Fiat Uno 83-96:

Fiat Uno

De Fiat Uno is een economyklasse-auto, geproduceerd door het Italiaanse automerk Fiat. De Fiat Uno werd in 1983 geïntroduceerd als opvolger van de Fiat 127, en in Italië tot 1995 geproduceerd. In Zuid-Amerika wordt de auto nog steeds geproduceerd. Een auto die een immens succes voor Fiat zou worden en uiteindelijk in Italië. De Fiat Uno staat ook bekend als: Fiat Mille, Fiat Mille Way, Innocenti Mill en Innocenti Mille Clip. In 1984 werd de Fiat Uno verkozen tot Europese auto van het jaar. In 1995 stopte de productie, alsmede de verkoop van dit type auto in West-Europa. In totaal waren er toen 6.032.911 Fiat Uno's gebouwd. In 2011 staan er hooguit in de Nederlandse registers nog maar tien geregistreerd. Hiervan rijden er nog maar vijf of zes van rond. De overige Uno cabrio's staan geschorst bij het RDW te wachten op betere tijden.   


Fiat Uno

Velgen en banden voor Fiat Uno

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Fiat Uno, zoals de Alutec Poison 4/98 ET38 CH58,1 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 13 t/m 15 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Fiat Uno.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Fiat Uno lichtmetalen velgen online bestellenalutec poison 4

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.