Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Cougar

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Cougar:

Ford Cougar

De Ford Cougar (ook wel bekend als Mercury Cougar in Amerika) was een auto die werd verkocht onder de Lincoln-Mercury-divisie van de Ford Motor Company. De naam Cougar werd in 1967 voor het eerst gebruikt. In de drie daaropvolgende decennia zou Ford de naam blijven gebruiken voor veel verschillende modellen van het merk. De Cougar is van 1967 tot 2002 op de markt geweest. Waarvan tussen 1998 en 2002 op de Europese markt. De Cougar was sterk ingeklemd tussen de Ford Mustang en de Ford Thunderbird, het model waar de Cougar ook steeds meer naartoe kroop, om uiteindelijk meer een personal luxury car te worden. Vanaf 1974 werd Cougar een klasse hoger geplaatst. Oorspronkelijk viel de Cougar in de categorie pony car (een betaalbare, compacte wagen met het imago van een sportieve of goedpresterende auto), vanaf 1974 werd de Cougar gezien als een personal luxury car.


Ford Cougar

Velgen en banden voor Ford Cougar

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Cougar, zoals de TSW Eurace (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Cougar.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Cougar lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.