Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Explorer 01-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Explorer 01-nu:

Ford Explorer

De Explorer is een model van autofabrikant Ford. Met de uiterlijke kenmerken van een echte terreinwagen en een lengte van bijna 4,70 meter gold de in 1993 voor het eerst in Europa verkochte Ford Explorer daar als typische vertegenwoordiger van de in deze periode populair wordende SUV. Ondanks zijn offroad-design en de optioneel verkrijgbare inschakelbare vierwielaandrijving was de Ford Explorer echter slechts beperkt geschikt voor grof terrein. Bij de ontwikkeling van de Explorer, die op de basis van de pick-up Ford Ranger gebouwd is, stonden comfort en het gebruik op straat veel meer in het middelpunt. Met deze eigenschappen werd de Ford Explorer in de Verenigde Staten, het thuisland van de SUV, één van de meest verkochte voertuigen uit deze klasse. Daarbij rustte Ford de verschillende modelgeneraties uit met de V6-motoren die in de Keulse Ford-fabriek geproduceerd werden met een cilinderinhoud van 4 liter en een prestatievermogen van 116 kW (155 pk).


Ford Explorer

Velgen en banden voor Ford Explorer

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Explorer, zoals de Soleil LXM-1 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 19, 20 en 22 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Explorer.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Explorer lichtmetalen velgen online bestellensoleil lxm

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.