Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Fusion

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Fusion:

Ford Fusion

De Europese versie van de Ford Fusion is een mini MPV op basis van de Fiesta. De Fusion wordt sinds 2002 (tot op heden) verkocht door de Amerikaanse autofabrikant Ford. Ford wilde van de Fusion echter een stoer model maken en maakte de Fusion 8cm hoger en 10cm langer dan de Fiesta. Dit geeft het idee dat het een kleine terreinauto is, vierwielaandrijving ontbreekt echter waardoor het alleen bij terrein-looks blijft. De Fusion zoals hij in Nederland te koop is alleen beschikbaar voor de Europese en Indiase markt. In Brazilië is een iets aanpaste versie te koop onder de naam "Ford Ecosport". In de Verenigde Staten is ook model genaamd Fusion te koop maar dat is een volledig andere auto dan de Europese versie. De Amerikaanse uitvoering is een sedan en heeft afgezien van de naam geen enkel verband met de Europese versie. De naam Fusion wordt ook in verband gebracht met de Focus; het was de naam van de Ford Focus voordat hij in productie ging. De Fusion heeft een motorvermogen van 68-100 pk.


Ford Fusion

Velgen en banden voor Ford Fusion

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Fusion, zoals de AEZ Valencia dark (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Fusion.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Fusion lichtmetalen velgen online bestellenAEZ Valencia

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.