Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Probe

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Probe:

Ford Probe

De Ford Probe is een sport coupé gefabriceerd door Ford. De Probe werd in 1989 geïntroduceerd en verving hiermee de Ford EXP. De Probe werd wereldwijd verkocht als een sport coupé, maar initieel was het de bedoeling dat de Probe de niche markt zou vullen van de Capri in Europa. In 1997 werden de Probe, Thunderbird, Cougar en Aerostar van de markt gehaald. Vergelijkbare auto's zijn de Mazda MX-6 en de Mazda 626.


Ford Probe

Velgen en banden voor Ford Probe

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Probe, zoals de Borbet LV5 Mistral Antraciet (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Probe.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Probe lichtmetalen velgen online bestellenBorbet LV5

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.