Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Ranger

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Ford Ranger:

Ford Ranger

De Ranger is een pick-up geproduceerd door autofabrikant Ford. De Ford Ranger is meedogenloos getest in de meest uitdagende omstandigheden, bij extreme temperaturen en over de ruwste terreinen. Daaaast is hij ook op de proef gesteld door 's werelds strengste juryleden, die de Ford Ranger hebben uitgeroepen tot winnaar van de Inteational Pick-Up Award 2013. De juryleden waren zonder twijfel onder de indruk van het extra vermogen van de nieuwe serie geavanceerde Duratorq dieselmotoren, waarmee u over een laadvermogen tot 1.250 kg en een trekvermogen tot 3.500 kg beschikt. Daaaast is de Ford Ranger ook de eerste pick-up ooit die een Euro NCAP-veiligheidsscore van 5 sterren behaalde.


Ford Ranger

Velgen en banden voor Ford Ranger

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Ford Ranger, zoals de Rine Nytopah (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Ford Ranger.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Ford Ranger lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.