Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Accord 08-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Accord 08-nu:

Honda Accord

De Accord is een model van autofabrikant Honda. De achtste generatie Honda Accord is in juni 2008 geïntroduceerd. Deze wagen heeft een meer emotionele uitstraling. Ook de ziet de auto er sportiever uit. De 8e generatie Accord is uitgevoerd in 2 benzine- en 2 dieselvarianten. De 2e generatie diesel krijgt zijn debuut in deze wagen. De nieuwe Honda I-DTEC dieselmotoren (met 150 en 180 pk) zijn zuiniger en schoner en sterker geworden dan de 1e generatie. Wederom is ook van deze auto een Tourer beschikbaar.


Honda Accord

Velgen en banden voor Honda Accord 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Accord, zoals de Carpo (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Accord.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Accord lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.