Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Civic Type-R 07 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Civic Type-R 07 tot nu:

Honda Civic Type R

De Honda Civic Type R is de raceversie van het compacte model, geproduceerd door autofabrikant Honda. In de compacte middenklasse van Honda groeide de Honda Civic sinds midden jaren ’70 uit tot een klassieker. In 1997 breidde de producent de Civic-familie uit met een sportmodel dat tot 2010 onder de naam Honda Civic Type R in de collectie bleef. Een bijzonderheid van de Honda Civic Type R was dat hij weliswaar een compacte sportauto voor op straat was, maar vanwege zijn bouwwijze en rijprestaties werd hij echter ook op het circuit gebruikt.


Honda Civic Type R

Velgen en banden voor Hond Civic Type R

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hond Civic Type R, zoals de Decimus black (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hond Civic Type R.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hond Civic Type R lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.