Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda HRV 99-05

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda HRV 99-05:

Honda HR-V

De HR-V is een model van autofabrikant Honda. De Honda HR-V behoort tot de SUV’s (Sport Utility Vehicles) en is verkrijgbaar met motoren met een prestatievermogen van 105 en 125 pk. Hij is zowel met voorwiel- als ook met vierwielaandrijving verkrijgbaar. De Honda HR-V is uiterst zuinig met een verbruik van slechts zeven liter per 100 km. Verder overtuigen de Honda motoren ook nog dankzij een laag geluidsniveau. De Honda HR-V was eerst ook als driedeurs verkrijgbaar, maar sinds enige tijd is hij alleen nog maar in de vijfdeurs variant te verkrijgen. Bij het ontwerpen van de Honda HR-V werd er veel waarde aan veiligheid gehecht. Hij beschikt dan ook over dubbele SRS-airbags en gordelspanners. De elektrisch bedienbare zijruiten bevatten sensoren, dit maakt het onmogelijk om met je vingers tussen de ruiten te komen.


Honda HR-V

Velgen en banden voor Honda HR-V

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda HR-V, zoals de Buran FP/BL (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda HR-V.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda HR-V lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.