Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Prelude 96-00 (5 gaats)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Honda Prelude 96-00 (5 gaats):

Honda Prelude

De Honda Prelude is een sports coupé geproduceerd door de Japanse autofabrikant Honda van 1978 tot en met 2001. De tweedeurs coupé was een afgeleide van de Honda Accord. Concurrenten van de Prelude waren de Toyota Celica, Nissan Silvia, Ford Probe, Mazda MX-6 en de Mitsubishi Eclipse. Met de introductie van de Honda Integra DC5 kwam in 2001 een einde aan de productie van de Prelude. De naam Prelude was oorspronkelijk een trademark van Toyota, maar vriendschappelijk overgegeven aan Honda


Honda Prelude

Velgen en banden voor Honda Prelude

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Honda Prelude, zoals de Rine V1715 MBR (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 16 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda Prelude.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Honda Prelude lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.