Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hummer H3 05-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hummer H3 05-nu:

Hummer

Hummer is de merknaam die gebruikt wordt door General Motors. Humvee is de merknaam die gebruikt wordt door AMGeneral. In juli 1979 nam het Amerikaanse leger de beslissing om het voertuigenpark te veieuwen. en werd gestart met de ontwikkeling van de High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (afgekort tot HMMWV, uitgesproken als 'Humvee'). In totaal zijn er ca. 140.000 Hummers voor het Amerikaanse leger geproduceerd. In 1990 wordt gestart met een burgerversie van de Humvee (de Hummer H1), waarbij in 1992 meer dan 100.000 Humvee's geproduceerd zijn. In de jaren die volgen komen er steeds meer particulieren die een Hummer willen. Daarom ontwerpt General Motors de Hummer H2, een terreinwagen met een wat vriendelijker uiterlijk. Vervolgens ontwerpt General Motors de Hummer H3, in Amerika ook wel de mini-Hummer genoemd. In 2009 maakt General Motors bekend dat het merk Hummer niet langer meer door GM gevoerd zal worden. Door de afname van autoverkopen in het luxesegment (veroorzaakt door de kredietcrisis, groeiende aandacht voor klimaatproblemen en stijgende benzineprijzen) is het merk niet meer rendabel voor GM. In 2010 verdwijnt het merk 'Hummer'. De Humvee zal echter wel geproduceerd blijven worden. 


Hummer H3

Velgen en banden voor Hummer

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hummer, zoals de Stil auto SR900 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de maten 17, 18, 20 en 22 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hummer.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hummer lichtmetalen velgen online bestellenstil auto sr900

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.