Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Coupe 4 gaats

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Coupe 4 gaats:

Hyundai Coupé

De Hyundai Coupé is een Sport Coupé van autofabrikant Hyundai. Vanaf 1996 tot eind 2011 werd de Coupé geproduceerd. In Noord Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Oostenrijk werd de Coupé verkocht onder de naam Tiburon (komt uit het Spaans en betekent haai). Het design van de Hyundai Coupé is op en top sportief en maakt duidelijk dat Hyundai niet alleen compacte wagens als de Accent en terreinwagens als de Santa Fe of de Tucson kan bouwen, maar ook sportwagens kan produceren. Zoals je van een sportwagen mag verwachten, beschikt de Coupé over een krachtige motor: naar keuze met 2 liter cilinderinhoud, vier cilinders en 143 pk (105 KW) of met 2,7 liter cilinderinhoud, zes cilinders en 167 pk (123KW). 


Hyundai Coupé

Velgen en banden voor Hyundai Coupé

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Coupé, zoals de Rine 44066 MBL (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 15 t/m 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Coupé.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Coupé lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.