Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Excel 94-99

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Excel 94-99:

Hyundai Excel

De Hyundai Excel, ook wel bekend als de Hyundai Pony, Hyundai Presto en de Mitsubishi Precis, is een model geproduceerd door autofabrikant Hyundai. De Excel werd geproduceerd van 1985 tot 1994. De Excel was beschikbaar als hatchback en 4-deurs model. Aanvankelijk zou de Excel vervangen worden door de Hyundai Elantra in 1990, maar werd uiteindelijk in 1994 vervangen door de Hyundai Accent. Vanaf 1990 was er een coupé versie genaamd de Hyundai Scoupe, die in 1996 vervangen werd door de Hyundai Coupé


Hyundai Excel

Velgen en banden voor Hyundai Excel

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Excel, zoals de IA Toado blackpo WP 919 zwart (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 14. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Excel.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Excel lichtmetalen velgen online bestellenia toado

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.