Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai H1/Travel/H1/Cargo

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai H1/Travel/H1/Cargo:

Hyundai H1 Travel

De eerste generatie modellen van de Hyundai H1 stonden in Europa bekend als de Hyundai H1 en als de Hyundai H200 in Nederland. De tweede generatie H1, op de Australische en Engelse markt, werden verkocht onder de naam Hyundai iLoad (cargo versie) en de Hyundai iMax (personenvervoer), en in continentaal Europa als de Hyundai i800. Hyundai biedt sinds 1999 de Hyundai H1 in zijn actuele versie aan. Deze is ingedeeld in de modelgroep van de kleine bestelbussen. De Hyundai H1 beschikt over een 2,5 liter CRDi dieselmotor met een prestatievermogen van 103 kW (140 pk). Daarmee kan de viercilinder een maximumsnelheid van 161 km per uur behalen. Europese modellen zijn te verdelen in de Hyundai H1 Cargo en de Hyundai H1 Travel, welke laatste in Nederland de Hyundai H300 wordt genoemd. 

Hyundai H1 Travel

Velgen en banden voor Hyundai H1 Travel

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai H1 Travel. Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 16 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai H1 Travel.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai H1 Travel lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.