Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai IX 55 09-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai IX 55 09-nu:

Hyundai IX55

De ix55 is een ruime SUV van de Zuid-Koreaanse autoconstructeur Hyundai. De ix55 werd in augustus 2008 gepresenteerd op het autosalon van Moskou en ging eind 2008 in productie. Hij bezit standaard vierwielaandrijving en zeven zitplaatsen waarvan de achterste twee in de vloer weggeklapt kunnen worden. De ix55 is niet verkrijgbaar in Nederland maar wel in België. Buiten Europa draagt de Hyundai ix55 de naam Hyundai Veracruz.


Hyundai IX55

Velgen en banden voor Hyundai IX55

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai IX55 met bouwjaar vanaf 2009, zoals de Soleil LXS-1 in 20 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai IX55.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai IX55 lichtmetalen velgen online bestellenSoleil lxs1

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.