Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Matrix

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Hyundai Matrix:

Hyundai Matrix

De Hyundai Matrix was een compacte MPV van Hyundai. De Matrix is gebaseerd op de derde generatie Hyundai Elantra en kwam in 2001 op de markt. Vanaf de start was de Matrix leverbaar met drie motoren: de 1.6 (103 pk) en 1.8 (122 pk) benzinemotoren en een 1.5 liter driecilinder common-rail dieselmotor met 82 pk. De driecilinder dieselmotor werd begin 2005 vervangen door een exemplaar met vier cilinders. Het maximale vermogen steeg daarbij van 82 naar 102 pk, terwijl het gemiddelde verbruik juist afnam van 6.0 naar 5.7 l/100 km. De veieuwde Matrix debuteerde op de Autosalon van Genève in 2005 met de nieuwe dieselmotor. In 2008 onderging de Matrix voor de tweede maal een facelift. Ook werd de dieselmotor aangepast, waarvan het vermogen toenam tot 110 pk. In Nederland verdwenen de 1.8 en 1.5 CRDi VGT echter uit het gamma, dat hierdoor louter bestond uit de 1.6 liter benzinemotor. In 2010 verscheen de opvolger van de Matrix, de Hyundai ix20, een zustermodel van de Kia Venga. Concurrenten van de Hyundai Matrix zijn de Chevrolet Tacuma, Fiat Idea, Honda Jazz, Kia Carens, Lancia Musa, Mazda2, Mitsubishi Space Star, Nissan Note, Opel Meriva, Renault Modus, Škoda Roomster, Suzuki Liana en de Toyota Yaris Verso.


Hyundai Matrix

Velgen en banden voor Hyundai Matrix

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Hyundai Matrix, zoals de Stil Auto Grifo in 17 inch (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de range van 14 t/m 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Hyundai Matrix.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Hyundai Matrix lichtmetalen velgen online bestellenStil auto grifo

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.