Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo Brera 2006 tot 2011 (GEEN BREMBO)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Alfa Romeo Brera 2006 tot 2011 (GEEN BREMBO):

Alfa Romeo Brera

De Alfa Romeo Brera is de opvolger van de GTV en sinds 2005 op de markt. De Brera is te verkrijgen als een 2+2 GT Coupé of in cabrioletvorm als de nieuwste Alfa Romeo Spider. Ook met het productiemodel werden prijzen gewonnen voor het mooie design van de wagen. In 2006 won de Brera de prestigieuze Europese Prijs voor automobieldesign en werd later uitgeroepen tot "Mooiste Wagen van het Jaar"op het Festival Automobile Inteational in Parijs.

Velgen en banden voor Alfa Romeo Brera

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo Brera, zoals de Effezeta Fiorano (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 16 tot 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Alfa Romeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Alfa Romeo lichtmetalen velgen online bestellenEffezeta Fiorano

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.