Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo Giulietta 2010 tot nu (GEEN BREMBO)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Alfa Romeo Giulietta 2010 tot nu (GEEN BREMBO):

alfa logo

Alfa Romeo Giulietta

De Giulietta is een sportieve middenklasser met een temperamentvolle uitstraling van het merk Alfa Romeo. De Alfa Giulietta 1.4 Turbo MultiAir bijvoorbeeld wekt 170 pk op en is een 20% bijtelling auto. De auto is leverbaar met motoren die varieren van 105 tot 235 pk.  De Giulietta scoort 5 sterren in de EuroNCAP-crashtest. Het model werd in 2010 geintroduceerd.

Velgen en banden voor Alfa Giulietta

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo Giulietta, zoals de Ronal R51 Trend (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 16 tot 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Alfa Romeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Alfa Romeo lichtmetalen velgen online bestellenronal r51

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.