Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo GTV 1995 tot 2005 (GEEN BREMBO)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Alfa Romeo GTV 1995 tot 2005 (GEEN BREMBO):

alfa logo

Alfa Romeo GTV

De GTV gaat al sinds 1995 mee. Maar ondanks zijn ‘leeftijd’ oogt de auto zeker niet gedateerd. De Alfa GTV heeft een stoere uitstraling en is bijzonder gestroomlijnd. De voorganger van de GTV was de Spider en de opvolger van de Alfa GTV de Alfa Romeo Brera. Er zijn verschillende uitvoeringen van de GTV geproduceerd, waaronder de GTV 1.8 16v T-Spark, GTV 2.0 16v T-Spark, GTV 2.0 JTS, GTV 2.0 V6 Turbo, GTV 3.0 V6 12v, GTV 3.0 V6 24v en de GTV 3.2 V6 24v.

Velgen en banden voor Alfa GTV

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo GTV, zoals de matzwarte Thrust velg(zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 15 tot 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Alfa Romeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Alfa Romeo lichtmetalen velgen online bestellenthrust

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.