Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo Mito 2008 tot nu (GEEN BREMBO)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Alfa Romeo Mito 2008 tot nu (GEEN BREMBO):

Alfa Mito

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Romeo MiTo is een sportieve, compacte auto van het Italiaanse automerk Alfa Romeo. De wagen werd geïntroduceerd in 2008. De MiTo verwijst naar twee Italiaanse steden Milaan (Milano) en Turijn (Torino). Verder is het ook een speling met het Italiaanse woord "mito", wat "mythe" of "legende" betekent. De MiTo is leverbaar met motoren die varieren van 78 tot 230 pk. De MiTo is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, waaronder de 14% MiTo; 1.3 JTDm Eco Distinctive (ook verkrijgbaar in Limited Edition en Progression uitvoering). Daaaast de Benzine uitvoeringen: MiTo 0.9 Turbo TwinAir 85, MiTo 1.4 MultiAir, MiTo 1.4 Turbo MultiAir Distinctive (ook verkrijgbaar in de versies Quadrofoglio Verde, SBK, TCT Distinctive en de TCT SBK).


Alfa MiTo Quadrofoglio

Velgen en banden voor Alfa Mito

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo MiTo, zoals de MAK Mistral (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 16, 17 en 18 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Alfa Romeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Alfa Romeo lichtmetalen velgen online bestellenmak mistral

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.