Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo spider 1995 tot 2005 (GEEN BREMBO)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Alfa Romeo spider 1995 tot 2005 (GEEN BREMBO):

alfa logo

Alfa Romeo Spider

In 1966 werd de eerste Spider geintroduceerd van het automerk Alfa Romeo. In 1966 werd het model opnieuw gelanceerd, gebaseerd op de GTV en in 2006 werd de meest recente Spider geintroduceerd met als voorbeeld voor het ontwerp, de Brera. De Spider is er in vele verschillende uitvoeringen, waaronder de Alfa Spider 1.8 TS, Alfa Spider 3.0 V6, Alfa Spider 2.0 JTS, Alfa Spider 2.0 TS, Alfa Spider 3.2 V6 24V, Alfa Spider 2.2 JTS, Alfa Spider 3.2 JTS en de Alfa Spider JTDm.


Alfa Romeo 8c Spider

Velgen en banden voor Spider

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Alfa Romeo Spider, zoals de Rosso RR7 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Alfa Romeo.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Alfa Romeo lichtmetalen velgen online bestellenrosso rr7

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.