Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A2 - 5 Gaats

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi A2 - 5 Gaats:

Audi logo

Audi A2

De Audi A2 is een model van de Duitse autoproducent Audi. Sinds 1999 op de markt verkrijgbaar. De productie is in 2005 stopgezet. Het idee is om binnenkort de A2 opnieuw in de markt te zetten, vanwege de grote interesse en aanschaf van eco-auto's. De Audi A2 is een compacte en zuinige auto. 


Audi A2 conceptcar

Velgen en banden voor Audi A2

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A2, zoals de Effezeta 773 BP (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de range van 15, 16 en 17 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Audi A2.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Audi A2 lichtmetalen velgen online bestelleneffezeta 773

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.