Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A5 2007 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi A5 2007 tot nu:

audi logo

Audi A5

In 2007 werd de Audi A5 geïntroduceerd op de Autosalon van Genève, een compacte middenklasser. Als voorganger had de Audi A5 de Audi 80 Coupé en de Audi A4 Cabrio. De Audi A5 is het best vergelijkbaar met de BMW 3-serie coupé. Verschillende uitvoeringen van de Audi A5 zijn bijvoorbeeld de Audi A5 Coupé, Audi A5 Cabriolet en de Audi A5 Sportback. 


Audi A5 Sportback

Velgen en banden voor Audi A5

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A5, zoals de Rosso RR11 (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 17 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Audi A5.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Audi A5 lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.