Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A6 1999 tot 2008

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi A6 1999 tot 2008:

De Audi A6 is een hogere middenklasse model van Duitse autoproducent Audi. De A6 is verkrijgbaar als sedan (Limousine/Berline) en als stationwagen (Avant). Ook is er een terrein-uitvoering op basis van de A6 Avant, de Audi Allroad Quattro. De A6 moet de concurrentie aangaan met auto's als de BMW 5-serieMercedes-Benz E-Klasse en Volvo S80De Limousine uitvoering is gebouwd met een motorvermogen variërend van 125 tot en met 450 pk (benzine) en 125 tot en met 480 pk (diesel). De Avant uitvoering is gebouwd met een motorvermogen variërend van 110 tot en met 180 pk (benzine/diesel).


Audi A6

Velgen en banden voor Audi A6

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A6 met het bouwjaar tussen 1997 en 2004. Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 20 inch, zoals de DOTZ Fast Fifteen red (zie afbeelding). Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt, heeft u nu een legio aan mogelijkheden voor geschikte autobanden voor uw Audi. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

 

Audi lichtmetalen velgen online bestellendotz fast fifteen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan lichtmetalen velgen. Op de homepagewww.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:


1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen


Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven. Als u vervolgens verder bladert vindt u onze topmodellen.

n