Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A6 2011 tot nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi A6 2011 tot nu :

Audi A6

De vierde generatie van de A6 van autofabrikant Audi werd op 1 december 2010 officïeel geïntroduceerd. De vierde generatie A6 is, na de A1 het tweede model met Audi's nieuwe zeshoekige grille en scherpe koplampen. In de lengte groeide de A6 niet, wel werd hij iets breder en wat lager. Een belangrijk speerpunt tijdens de ontwikkeling van deze generatie was gewichtsreductie. Bij de introductie bestaat het motorgamma uit de twee V6 2.8 FSI en 3.0 TFSI benzinemotoren en de 2.0 TDI en 3.0 V6 TDI dieselmotoren. Van deze laatste motor zijn twee versies beschikbaar van 204 en 245 pk. Bij de introductie van de Avant in 2011 werd ook een krachtigere versie van 3.0 TDI met 313 pk aangekondigd.


Audi A6

Velgen en banden voor Audi A6

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi A6 met het bouwjaar na 2011. Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten in de brede range van 16 t/m 20 inch, zoals de MAK Raptor 5 ISD (zie afbeelding). Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt, heeft u nu een legio aan mogelijkheden voor geschikte autobanden voor uw Audi. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

 

Audi lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:


1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen


Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven. Als u vervolgens verder bladert vindt u onze topmodellen.

n