Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi TT 06-nu

Selecteer hier uw inchmaat voor uw Audi TT 06-nu:

audi logo

Audi TT

De Audi TT is een sportieve tweezitter van het Duitse automerk Audi. De TT wordt sinds 1998 geassembleerd in GyÅ‘r in Hongarije. Concurrentie komt vandaag de dag uit de hoek van de BMW Z4, de Mercedes-Benz SLK, de Nissan 350Z en consorten. Als eerste verscheen er in 1998 de Coupé en 1999 de Roadster. De motoren variëren van 150pk tot 340pk (TT RS). Zo bestaan er de Audi TT, de Audi TT Quattro Sport, Audi TT RS en de Audi TTS.


Audi TT RS Roadster

Velgen en banden voor Audi TT

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de Audi TT, zoals de Inter Action Toxic (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Audi TT.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

Audi TT lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.