Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW 2 serie tourer 2014 tot nu (F45,46)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW 2 serie tourer 2014 tot nu (F45,46):

BMW 2-serie

De BMW 2-serie is een serie auto's geproduceerd door het Duitse merk BMW. 

De Active Tourer is de eerste BMW met voorwielaandrijving, normaal gesproken zijn BMW’s achterwielaandrijving. Om meer ruimte te creëren, hebben de Duitsers gekozen voor een zo kort mogelijke verbinding tussen het stuur en de wielen. De Active Tourer is leverbaar met 3 benzine- en 3 dieselmotoren. Het gunstigste bijtellingstarief bedraagt voor beide auto’s 20 procent.

 

 

BMW 2 Tourer

Velgen en banden voor BMW 3-serie 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW 2-serie , zoals de Pondora BP  (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 17 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu diverse mogelijkheden voor geschikte autobanden voor uw BMW 2-serie.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW 2-serie lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.