Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW 4 serie 2014 tot nu (F32,33,36)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW 4 serie 2014 tot nu (F32,33,36):

                                                          logo BMW

BMW 4-serie

 

In 2013 verschijnt voor de eerste keer de BMW 4-serie, formeel gezien de sportieve lijn van de bekende 3-serie. De 4-serie bestaat uit drie modelvarianten. In 2013 verscheen als eerste de Coupé, in 2014 gevolgd door de Cabrio en Gran Coupé. De 4-serie Gran Coupé is de tegenhanger van de Audi A5 sportback, een vierdeurs versie met coupé lijnen. Qua techniek leunt de 4-serie sterk op die van de 3 –serie. Het sportieve hoogtepunt van de reeks is de M4 met onder de motorkap een 431 pk sterke zesinlijn 3,0-liter biturbo motor.


BMW 4-serie

Velgen en banden voor BMW 4-serie 

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW 4-serie , zoals de MONACO GRAND PRIX licht grijs (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu, indien nodig, een ruime keuze aan nieuwe autobanden, deze  autobanden zijn zeer geschikt voor uw BMW 4-serie.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW 4-serie lichtmetalen velgen online bestellen

Monaco Grand Prix licht grijs

 

Bij Velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.