Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW X1 2009 tot 2015 (E84)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW X1 2009 tot 2015 (E84):

bmw logo

BMW X1

De BMW X1 is een compacte SUV van de Duitse autofabrikant BMW die in 2009 werd ge�ntroduceerd. De X1 is het vierde X-model, naast de BMW X3, BMW X5 en BMW X6. Standaard is de X1 voorzien van achterwielaandrijving (sDrive). Optioneel is de X1 met vierwielaandrijving leverbaar. De X1 moet concurreren met auto's als de Volkswagen Tiguan, Ford Kuga en de Audi Q3.


Velgen en banden voor BMW X1

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW X1, zoals de Lombartho Black PO (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 17 t/m 20 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw BMW Mini.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW Mini lichtmetalen velgen online bestellen lombartho

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.