Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW Z3 M Roadstar 1996 tot 2002

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW Z3 M Roadstar 1996 tot 2002:

bmw logo

BMW Z3 M Roadster

De BMW Z3 is een model van BMW. De sportwagen kwam in 1996 als roadster op de markt. In 1998 kwam er ook een coupéuitvoering van het model . De coupé werd in 2002 uit productie gehaald, de roadster in 2003, en beide werden door de Z4 opgevolgd. De BMW Z3 varieerde van een motor met 115 pk tot een M-versie die uit zijn zes cilinders 325 pk won.


BMW Z3 Roadster

Velgen en banden voor BMW Z3 M Roadster

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW Z3 M Roadster, zoals de Kosei MZ (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 15 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw BMW Z3 M Roadster.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW Z3 M Roadster lichtmetalen velgen online bestellen bellini aztec

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.