Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW Z4 2003 tot 2009 (E85)

Selecteer hier uw inchmaat voor uw BMW Z4 2003 tot 2009 (E85):

bmw logo

BMW Z4

De BMW Z4 is een model van BMW. De Z4 is zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. Er zijn 2 types (beide benzinemotoren): De Z4 Coupé 3.0si en de sportieve Z4 M Coupé. De Z4 kwam in productie in 2003 en verving de BMW Z3. Deze opvolger is groter, sterker en heeft een beduidend stijver chassis dan de Z3. De BMW Z4 M Roadster en Coupé zijn het topmodel uit de Z4 Roadster-reeks van BMW. De motor levert 343 pk en een topsnelheid van 250 km/h (elektronisch begrensd).


BMW Z4

Velgen en banden voor BMW Z4

Velgenland biedt een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen velgen voor de BMW Z4, zoals de Dezent L Dark (zie afbeelding). Deze velgen zijn verkrijgbaar in diverse inchmaten, in de brede range van 16 t/m 19 inch. Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw BMW Z4.

Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%. Uiteraard kunt u deze banden vervangen door nieuwe banden.

BMW Z4 lichtmetalen velgen online bestellen Dezent L dark

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.